КОШНИЦА 0
Сет шапка&ръкавици - Thedresscode (4365341950055)
Сет шапка&ръкавици - Thedresscode (4365341950055)
Сет шапка&ръкавици - Thedresscode (4365341950055)

Сет шапка&ръкавици

ПРОДАЖНА ЦЕНА 47.20 лв НАМАЛЕНА ЦЕНА 59.00 лв ЦЕНА ЗА
вкл. ДДС
1-2 години, обиколка на шапката 18 * 2, разтяга се до 25 * 2 см

3-4 години, обиколка на шапката 20 * 2, разтяга се до 29 * 2 см

5-6 години, обиколка на шапката 21 * 2, разтяга се до  32 * 2 см

СПОДЕЛИPeople who bought this product, also bought

Language
English
Open drop down