КОШНИЦА 0
Детски гумени ботуши - Cars-Детски гумени ботуши-Thedresscode
Детски гумени ботуши - Cars-Детски гумени ботуши-Thedresscode
Детски гумени ботуши - Cars-Детски гумени ботуши-Thedresscode
Детски гумени ботуши - Cars-Детски гумени ботуши-Thedresscode

Детски гумени ботуши - Cars

ПРОДАЖНА ЦЕНА 53.99 лв 0.00 лв ЦЕНА ЗА
вкл. ДДС

Детски гумени ботуши - Cars 

Височина ботуш 21 см

Таблица с размер:

  • 24 стелка 16,2 см
  • 25 стелка 16,7 см
  • 26 стелка 17,4 см
  • 27 стелка 18,2 см
  • 28 стелка 18,8 см
  • 29 стелка 19,5 см
  • 30 стелка 20,1 см
  • 31 стелка 20,8 см

СПОДЕЛИPeople who bought this product, also bought

Language
English
Open drop down