КОШНИЦА 0
Дамски комплект CK Classic Underwear Set Black-Thedresscode
Дамски комплект CK Classic Underwear Set Black-Thedresscode
Дамски комплект CK Classic Underwear Set Black-Thedresscode
Дамски комплект CK Classic Underwear Set Black-Thedresscode
Дамски комплект CK Classic Underwear Set Black-Thedresscode

Дамски комплект CK Classic Underwear Set Black

ПРОДАЖНА ЦЕНА 68.99 лв 60.31 лв ЦЕНА ЗА
вкл. ДДС

Размери:

  • S 34/36 EU чашка сутиен -A/B
  • M 36/38 EU  чашка сутиен -B
  • L 38/40 EU  чашка сутиен -B

СПОДЕЛИPeople who bought this product, also bought

Language
English
Open drop down