COVID19

Нашият онлайн магазин е отворен и готов да приема поръчки отново и се надяваме, че няма да изминат много време, преди да можем да доставяме отново с бързи доставки.

Партньорът ни за доставка ЕCONT EXPRESS, EMS, DHL, FEDEX предприеха редица мерки за защита на своите клиенти . Въпреки, че вируса се разпространи бързо в цял свят,това не трябваше да се отрази на тяхната услуга за доставка, но за съжаление в световен мащаб доставката е много бавна,но въпреки това сигурна! Ще видите някои промени в начина, по който те доставят нашите колети до вас, тъй като риска от разпространение все още е голям и трябва да намалят физическия контакт.
 
Където е възможно, моля, изберете да доставите поръчката си на безопасно място и да сведете до минимум контакта с куриерски партньори. Това е по-безопасно за вас и за тях.
 
Ако доставят до вашата врата, куриерите ще почукат и ще изчакат на безопасно разстояние, за да гарантират получаването на колета ви. Те също ще поискат вашето име, вместо да искат подпис.

Молим при получаване на вашата пратка,бъдете отговорни! Отворете пратката пред вратата, изхвърлете всички опаковки , и дезинфекцирайте след това както продукта така и вашите ръце!

Срока за доставка на всички наши продукти зависи от избора на куриер от вашата страна , имаме доставки от 7 работни дни  до 30 работни дни.

Тъй като склада ни в Англия,Италия и Испания е отново отворен но доставките се забавят до нормализиране на ситуацията с COVID19, всички пратки ще ви се доставят от производителите ,на принципа DROP-Shipping. Тези мерки са взети от наша страна, за да избегнем доставката на продукти от страни които са силно афектирани от COVID19.