Оферта за специални клиенти -20% за всички продукти

Оферта за специални клиенти -20% за всички продукти

Уважаеми клиенти,


Имаме удоволствието да ви представим специална възможност да се отдадете на луксозна мода на ненадмината цена. 

Представяме ви нашата ексклузивна оферта за всички клиенти - завладяваща 20% отстъпка за всички продукти, предлагани в TheDressCode !


Тази невероятна отстъпка е валидна с код : XMAS2023 , включително за нашите най-търсени артикули за в разпродажба, което ви позволява да изпитате олицетворението на стила на примамлива цена. 

Независимо дали копнеете за тази перфектна малка черна рокля, изящно бижу или изискан костюм, ние внимателно подбрахме асортимент, който със сигурност ще завладее вашите модни желания.


Каним ви да разгледате нашата щателно подбрана селекция от дрехи, аксесоари и обувки в нашия онлайн магазин TheDressCode : www.thedresscode.bg . 

Тази Коледна отстъпка обаче е достъпна само за за онлайн платежни нареждания ( банков превод , плащане онлайн с дебитна/кредитна карта).

 Потопете се в удобството на онлайн пазаруването, като същевременно възприемате всички привилегии, които предлага тази изключителна оферта.

В днешния свят луксът не трябва да се ограничава само до тези с неограничени средства; тя трябва да бъде достъпна за тези, които ценят възвишената изработка зад всяка дреха и привлекателността на изключителността, която носи. 

С нашето специално предложение за клиенти, ние се стремим да преодолеем разликата между богатство и достъпност, позволявайки ви да подредите гардероба си с вечна елегантност.

Действайте бързо, тъй като тази изключителна отстъпка е налична само за ограничен период от време или до изчерпаване на количествата!



С уважение ,
Екипът на Thedresscode 

Back to blog