ЗАБАВЯНЕ ДОСТАВКА COVID19 (КОРОНАВИРУС)

Важна информация за забавяне на доставка

Parcelforce Worldwide е основният куриер с които Thedresscode доставя пратки от Англия до България.

Последна информация която имаме от куриерската фирма е,че всички доставки до България ще се забавят поради предпазни мерки и извънредната ситуация с избухването на коронавирус в цяла Европа.

Превантивни мерки за предпазване от разпространение на вирус , всички пратки се дезинфекцират и престояват до 72 ч в склад за дезинфекция.

Всички пратки ще бъдат доставени ,но срока за доставка се удължава до 30 работни дни от склад Англия до България.

От избухването на Коронавирус, Thedresscode следи отблизо напътствията на Public Health England и Световната здравна организация, за превантивните мерки и да сведе до минимум рисковете за нашите клиенти и нашите служители по време на работа. Бяха издадени няколко инструктажа, които включват най-новите указания от PHE относно личната хигиена.


Всички пратки,без изключение, ще бъдат подложени на дезинфекция , всички пратки без изключение ще бъдат пре-опаковани в нови стерилни опаковки с цел предотвратяване пренос на зараза.

Молим да ни извините в случай, че има забавяне на вашата доставка , тя ще бъде доставена възможно най-бързо след като премине всички превантивни мерки за дезинфекция и пре-опаковане на продукта от наш служител.

Светлана Денчева 

Изпълнителен директор 

 

Назад към блога